dijous, 30 de gener del 2014

Mitja marató de Terrassa 2014

26 de gener de 2014:
Mai m'havia apuntat a aquesta cursa perquè estava massa prop del Nadal, massa prop de la Mitja de Granollers, que sempre feia, i perquè tenia fama de dura. Aquest any, com que no m'havia apuntat a Granollers i necessitava accelerar el procés de preparació per acabar apuntant-me a la marató, vaig decidir apuntar-me i fer-la. al fer-ho, vaig poder confirmar la fama de dura que deien que tenia.
La cursa començava a les 10 del matí, bona hora tenint en compte que, per la data, s'esperava fred, però no en feia gens. La temperatura era molt agradable per córrer i, per mi, fins i tot una miqueta alta. Molt bon ambient i poca aglomeració al guardarroba, tot molt bé per part de l'organització, abans, durant i després.
Només començar començavem a baixar i la cursa era un seguit de tobogans, baixar-pujar-baixar, fins el quilòmetre 5, que hi ha una pujada ben llarga, de més de 2 quilòmetres, per fer un descanset i seguir pujant. A partir de la meitat de la currsa tot baixada fins el quilòmetre 16, que torna a començar la pujada. És la millor zona per córrer, la Rambla d'Égara, amb prou gent animant i algun punt d'animació, com els que hi havia al llarg de la cursa, però el perfil era terrible. Els dos últims quilòmetres tampoc acabaven de ser plans. Una cursa trencacames i que vaig intentar córrer guardant pel final, la qual cosa em va anar molt bé. 1h55'24'' i content, perquè no tenia aspiracions. Una bona botifarra, que ens donaven a tots a l'arribar i content, és possible que repetisca en aquesta cursa ara que ja la conec.

San Silvestre de Logroño

31 de desembre de 2013:
La San Silvestre és una de les curses més divertides de l'any i, allà on estic, m'agrada intentar córrer-la.
Aquest any ens va tocar a Logroño, que és on vam passar el Cap d'Any Sílvia i jo. 
El més destacable d'aquesta cursa sempre és el caràcter festiu, el qual destacava molt en aquest cas, no hi havia dorsals, la distància era només de dos quilòmetres i mig i a l'arribar al final no podies ni entrar a la meta, però tampoc importava, una participació molt gran i quasi tots disfressats, molt divertit i, com sempre, una bona preparació per al sopar i la festa de l'última nit de l'any