dijous, 13 d’octubre del 2016

Marató del Mediterrani (per parelles)

12 d'octubre de 2016

 
-És la segona volta que venia a fer esta cursa, i amb la mateixa parella, Juanjo. La primera vegada ho vaig haver de deixar lesionat, i venia a traure'm l'espina. Li diuen marató però realment és una mitja, el que passa és que et pots apuntar per parelles i sumar els temps per competir en una marató.
La primera i única crítica a la cursa és l'entrega de dorsals, molt bé el fet de poder recollir-lo el mateix dia de la cursa però molt malament fer-ho en un centre comercial immens en el qual totes les portes estan tancades i acabem entrant pel pàrquing, quan al costat de l'eixida hi ha espai de sobra per montar una carpa, però com he dit, la resta molt bé. 
L'eixida i l'arribada estan muntades al canal olímpic de Castelldefels, en un entorn molt agradable. La cursa comença a les 9, amb un clima ideal, núvol i uns 15 graus de temperatura. Anem junts els de la mitja i els de 10 km, això fa que, els primers quilòmetres, direcció Gavà, hem d'anar a un ritme prou lent.
Arribats a Gavà ens dirigim al passeig marítim per on correguem fins el quilòmetre 8, per un lloc molt xulo, això sí, sense res d'animació. Passem pel lloc on vaig abandonar fa un parell d'anys i ens dirigim cap a l'arribada, on passem per primera volta als 10 km, alguns ja acaben ací. Tornem per on hem vingut i ja fem poc recorregut nou, ja va bé, perquè com a mínim vas trobant-te corredors, ja que gent animant hi ha molt poca. Correm pels carrers de Castelldefels fins el quilòmetre 19, que entrem dins del recinte del canal i li fem la volta, molt dur i llarg psicològicament aquest final, menys mal que Juanjo va tirant de mi. Al final conseguim arribar a la meta en un temps de 1h55'09'', temps discret, però que em suposa la "meua  millor marca" en una marató, 3h50'18'', tot i que només n'he fet mitja. La cursa la guanya Eusebio Cáceres i Carles Castillejo la de 10km.