dimecres, 19 de maig del 2010

Cursa per la Diagonal

9 de maig de 2010
-Aquest cursa, organitzada pel DIR i l'ajuntament de Barcelona, tenia l'objectiu de promocionar el referèndum per la diagonal que tant poc èxit ha tingut al final i que deixarà la diagonal tal qual estava, solució que personalment em sembla la més coherent.
La cursa es celebrava en diumenge i la sortida es donava a les 9.3o del matí, cosa que facilitava les coses perquè era molt fàcil aparcar el cotxe propet de la sortida, que es donava just a l'encreuament entre la Diagonal i el passeig de Gràcia. 5000 persones vestides de groc fluorescent donàvem color a la diagonal, i s'ha de destacar l'alta participació de dones, un 31%, en part explicada per la poca llargària de la cursa, 5 quilòmetres.
El circuit era circular, pujava per la Diagonal en direcció a la Plaça de Francesc Macià, on giràvem 180º i enfilàvem un tros de baixava i arribàvem fins el carrer Sicília, on tornàvem a girar 180º i féiem l'últim quilòmetre de pujada fins arribar a la meta, situada al mateix lloc que la sortida.
Una vegada més, en aquesta cursa, vaig comptar amb la companyia de Laura, que una vegada més va anar a molt bon ritme per la poca preparació que portava, i vam arribar en un temps de 28:57, en una cursa on el guanyador, el marroquí Ilias Fifa va fer un temps de 15:14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada