divendres, 26 d’octubre del 2012

27ª Media maratón del Puerto Sagunto

28 d'abril del 2012
-Era la primera volta que corria esta cursa, i tenia la gràcia que anava a fer-la amb amics, Juan Carlos, Fernando i Dani, la cursa que més gent hem corregut junts fins ara.
 Tenia la gràcia que es corria dissabte per la vesprada i el perill que fera massa calor, però just un parell d'hores abans de la cursa es va posar a ploure a cànters i això va fer que refrescara, a més, just abans de començar la pluja va parar i això va fer que les condicions foren immillorables.
 Com que no hi havia molta gent, 616 corredors a l'arribada, no ens estressem massa a l'eixida, ens posem cap al final i comencem la cursa tranquil·lament, això sí, pocs segons per damunt de 5' el quilòmetre. El recorregut és molt pla i bo per fer una cursa ràpida, encara que hi ha poca animació. A mesura que avança la cursa anem pujant el ritme i cada vegada em trobe millor i vaig més ràpid. Al final arribe a la meta en 1h44'27'', la meua millor marca, dues millors marques en una setmana, 10 km i mitja marató. El guanyador, Mounir Horma amb un temps d'1h06'43.