dissabte, 2 de setembre del 2017

V Mitja Colomenca

29 de gener de 2017

-Vaig descobrir aquesta cursa l'any 2014, a la seua segona edició, i des d'aquell moment no he faltat cap any. L'època de l'any, amb bona temperatura per mi, el bon ambient i el preu ben assequible, ja que no et donen ni camiseta (els que correm molt ja en tenim massa) són factors que animen a participar-hi. Si afegim el fet que et donen una cervesa i un entrepà de botifarra a l'acabar, ja em tenen convençut del tot. 
Una vegada més, he acudit acompanyat per Juanjo. Pocs problemes per aparcar prop de l'eixida i poder recollir el dorsal el mateix dia de la cursa són
altres factors motivadors. La cursa comença a les 9 des de la pista d'atletisme de la UCA. Com que no estem massa en forma, decidim començar poc a poc. El primer tram discorre pels carrers més cèntrics de la ciutat, és la part més de visita, perquè al cap de pocs quilòmetres ja agafem la carretera que va cap a Montcada, població a la que arribem, però no al casc urbà. El perfil d'anada és més bé de pujada, cal aguantar per aprofitar la tornada. Un altre factor positiu de la cursa és que tant a l'anada com a la tornada vas trobant-te amb altres corredors, la qual cosa compensa la poca animació de la cursa en aquest tram per carretera. Faltant dos quilòmetres tornem a la població de Santa Coloma per acabar la cursa fent la volta a la pista d'atletisme, com els grans campions. Un molt discret temps de 1h58'51'' però contents per haver acabat i baixat de les 2 hores, degut a la baixa forma en la que ens trobem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada