dilluns, 16 de novembre del 2009

XV Mitja marató ciutat de Gandia

-La cursa, organitzada pel cc.elgarbí, comença a la pista d'atletisme de Gandía, hi han 2000 dorsals assignats, és diumenge, 15 de novembre a les 10 i mitja del matí, la temperatura supera els 25 graus i fa un sol de collons, és un dia molt bo per qualsevol cosa, però com a mínim per mi, no per córrer.
Eixim de la pista d'atletisme i eixim de Gandia, anem un ratet al costat de la via del tren, i després, pel camí vell del Grau, corrent entre tarongers, arribem al Grau de Gandia, passem pel port i eixim al passeig marítim. Allà fem 4 km d'anada i 4 de tornada, al costat tenim el passeig i el mar, és a dir, anem per primera línia de platja, molt xulo, a més, ens trobem amb els que van davant a la carrera, la qual cosa sempre agrada i et dóna la possibilitat d'animar.
A la tornada pel passeig, passem el quilòmetre 10, porte un temps de 54:17, i no vaig malament, encara que estic anant molt més ràpid del que volia, perquè al final no ha vingut el meu cosí Vicent, a qui havia d'acompanyar, a un ritme més baix.
Tornem més o menys pel mateix camí, cap a Gandia, i jo comence a trobar-me malament, al quilòmetre 14 baixe molt el ritme perquè estic prou deshidratat, marejat i amb rampes. Després de passar pel polígon d'Alcodar, tram més lleig de la cursa, travessem Gandia, passant per Beniopa i arribant fins Benirredrà.
De tornada cap a la pista, passem pel centre de la ciutat, el carrer Major, on es troba a faltar gent animant, i la plaça de l'Ajuntament, on hi ha música i animació, però tampoc massa gent. Finalment, entrem a la pista i fem l'última volta, allà sí, ple de gent, corredors que ja han arribat, i gent que ha vingut a animar. Acabo amb un temps de 1:58:09, el pitjor temps que he fet mai, la cursa no m'ha satisfet per la calor que ha fet, que ha fet que ho passés molt malament, però l'ambient entre els corredors era molt sa i la gent, no molta, que ha vingut a animar, molt bé, com sempre, és molt d'agraïr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada