dijous, 7 d’abril del 2011

33ª Cursa del Corte Inglés

3 d'abril de 2011:
 Ja des del tren que ens porta a Plaça Catalunya es veu l'ambient impressionant que envolta aquesta multitudinària cursa. 58847 inscrits, gent de totes les edats i condicions, alguns amb intenció de córrer i altres amb la de caminar, però tots amb la de participar d'esta festa de l'esport.
  La sortida es dóna a les 9.30 des del Passeig de Gràcia. Davant de tot està la gent amb xip que va a disputar la cursa, i desperdigats per darrere, ocupant una bona part de la Plaça Catalunya estem la resta. És la segona volta que faig esta cursa. En la primera, tenia la intenció de córrer i vaig acabar amb prou mala llet, perquè era gairebé impossible, molta gent caminant i moltíssima gent per avançar, la qual cosa resulta quasi impossible. Avui he vingut amb Laura, amb la idea de caminar i córrer el que es puga però sense pressa. A la sortida hem quedat amb Clàudia i Àlex, que tenen més intenció de córrer, però de moment eixim tots junts a vore què passa.
 Quan passem per l'arc d'eixida, ja ha passat més d'un quart d'hora, i difícilment podem fer algo més que caminar ràpid. Agarrem el carrer Aragó i seguim anant poc a poc fins la Plaça d'Espanya. Des d'allí, la pujada a Montjuic, on ja es pot córrer, perquè tot i que la majoria de gent camina, hi ha més facilitat per avançar, encara que la pujada és dura. Clàudia i Àlex es separen i ens esperen amb aigua, que va molt bé per seguir la pujada, però ja després se'n van per davant, perquè nosaltres pugem ben poc a poc.
 Arribem a l'estadi i allà es fa uns tap que ens té més de 10 minuts parats i caminant molt poc a poc, arribant fins i tot a agarrar un poc de fred.
 Quan eixim d'allà, una pujada curteta i ja baixada fins la meta. Correguem un poc més ràpid i, faltant poc per la meta, ens trobem amb Maria, Mariano i Carmen, que estan fent la cursa caminant. Arribem a la meta de Plaça Catalunya quan el temps marca quasi dos hores, que realment és molt menys, però avui el temps era lo menys important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada