diumenge, 18 de març del 2012

19ª mitja marató de Montornés

11 de març de 2012:
-Primera vegada que corria aquesta cursa, molt famosa perquè, l'empresa patrocinadora, la Henkel, dóna una caixa obsequi plena de productes de neteja a tots els participants, un total de 4800, si sumem els que fem la mitja i els que fan la cursa de 5km.
 La cursa comença a les 10 i el clima és ideal. He fet vint minutets abans perquè l'objectiu és preparar la marató, més que competir en la cursa de hui, a part d'acompanyar a Juancar, que ha vingut des de València per fer-me una visiteta i aprofitar per córrer.
 Els 5 primers quilòmetres discorren per un polígon i per carrers estrets, passant per Montmeló, per on és prou difícil córrer. Després agafem la carretera que passa per Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès i ja es pot córrer molt millor. El terreny és bastant trencacames, pujant i baixant, però sense grans desnivells.
 El fet de fer un camí d'anada i tornada té l'avantatge que fa que et trobes primer, amb la gent que va per davant i, després, a la que va per darrerre teu. Així és com veiem passar al que serà guanyador, Otmane Btaimi, amb un temps de 1h6'33''.
 Hem decidit fer la cursa seguint la llebre de 1h55', i ho aconseguim sense massa dificultats. Des d'aquí, agrair la tasca que fan aquests corredors que generosament sacrifiquen la seua cursa per córrer marcant el ritme a d'altres corredors i, en aquest cas, a més, fent-ho molt bé. Només a l'últim quilòmetre, deixant-nos dur per l'eufòria del final i perquè és tot baixada, decidim avançar-la per arribar a la meta amb un temps real de 1h54'13''. Ara ja... espera la marató.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada