dijous, 7 de gener del 2010

V San Silvestre Zaragoza

31 de desembre de 2009

-Com totes les San Silvestre, aquesta era una carrera lúdica, una distància testimonial, 4400m, i l'objectiu únic de passar-ho bé.
Una miqueta més i ix malament la cosa, perquè mitja hora abans de l'eixida, quan vam anar a pel dorsal, estava plovent, però just abans de la cursa, ja havia parat.
El meu cosí Juan Andrés i jo, havíem recollit el dorsal un ratet abans, i quin despago, ni camiseta ni res. Ens dirigíem a l'eixida, al passeig de la independència i, al passar per una tenda de xinos diem, per què no compre una disfressa... i allà que vam anar.
Així les coses, els dos super heros, vam acudir al passeig de la Independència, on estaven tant l'eixida com l'arribada. Prou animació, amb molta gent disfressada amb disfresses molt variades i molta gent animant.
La cursa, tranquileta, pel centre de Saragossa, tampoc es podia córrer molt ja que hi havia molta gent i els carrers no eren molt amples. Passem per davan de la Basílica del Pilar, més o menys a meitat del recorregut, i continuem, envoltant el centre de Saragossa fins arribar al punt de partida. A l'arribada, molta gent animant, els xiquets cridant, Superman! Superman!, i cap a casa, que fa fred, i esta nit toca festa, que és la nit màgica de cap d'any.
Feliç 2010!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada