diumenge, 9 de maig del 2010

Cursa dels Bombers 2010

18 d'abril de 2010
-Després d'un parell d'anys amb ganes de córrer-la i no havent-ho pogut fer per culpa de diferents lessions, per fi aquest any he pogut gaudir d'aquesta festa de l'esport. L'objectiu més que córrer ràpid, era disfrutar la cursa i acompanyar Laura, que era la primera cursa que corria.
Els dos dissabtes anteriors havíem anat als entrenaments organitzats per la cursa al parc de la Ciutadella, molt recomanables, ja que ens organitzaven per nivells i ens feien entrenaments addients a cada nivell. A més l'últim dia vam comptar amb la participació de 4 grans atletes, Jessica Augusto, guanyadora de l'edició d'aquest any, Marta Domínguez, Natalia Rodríguez i Núria Fernández.
Per fi arriba el gran dia i a les 9.30 ja estem al parc de la Ciutadella per deixar les coses a la guardarropia, l'ambient és impressionant, hi ha moltíssima gent, i tots vestits de blau, degut a la iniciativa de fer samarreta-dorsal, la qual cosa fa que la portem tots el dia de la cursa. Abans de la sortida ens trobem amb Juanjo, que ha vingut a acompanyar al seu fill Mario, bomber, que corre amb la resta de bombers, com cada any, alguns d'ells amb tot l'equip de treball, i aquest any, fent homenatge a un company mort a la feina. La sortida es dóna a les 10 del matí, després del compte enrere, en mig d'un gran ambient i amb una gentada impressionant, el passeig d'Argentera està totalment ple de gent, de fet alguns comencem directament des de dins de la Ciutadela. Després de caminar fins l'arc de sortida, comencem a córrer pel passeig fins el passeig de Colom, on agarrem l'avinguda Paral·lel cap a dalt, una pujada que es nota. Dins encara del primer quilòmetre, ens trobem amb una corredora a terra, es veu que s'ha doblat un turmell, quina pena. Al final del Paral·lel girem per floridablanca i per urgell cap a la Gran Vía, on fem un bon tros de la cursa fins el carrer Marina. A la gran Vía està la meitat de la cursa, que hem passat en 32 minuts, difícil baixar de l'hora, però sembla que anem augmentant el ritme i Laura es troba molt bé. De Marina girem per Ausiàs March, Passeig de Sant Joan i Ronda de Sant Pere per enfilar Via Laietana. Allà avancem i passem pel quilòmetre 9, a partir del qual, a dues bandas del carrer gent tocant els timbals, molta música i molta animació, un ambient impressionant que ens torna a portar al passeig d'Argentera per enfilar la línia de meta amb un temps de 1:01:01, enhorabona Laura, primera cursa superada amb nota. El guanyador, el keniata Kiprono Menjo ha arribat amb un temps de 27:04, però el nostre objectiu era ben diferent al seu.El guanyador,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada