dimecres, 29 de juny del 2011

XXI Cursa Vila Olímpica de Barcelona

26 de juny de 2011
-Després de un mes sense córrer i quasi dos de malaltia, tenia molt de "mono" de cursa i, tot i que no sóc partidari de córrer amb tanta calor, em vaig apuntar a aquesta cursa perquè era només de 10 km.
A l'arribar a Barcelona, poc després de les 8, la calor ja era prou insoportable, la cosa no pintava molt bé, menys mal que havia anat a pel dorsal el dia d'abans i havia deixat la roba en el cotxe, perquè hi havia molta cua per recollir el dorsal i guardar la motxilla. Ja a aquestes hores, i fins la mateixa hora de sortida, hi havia gent fent cua.
La sortida es donava a les 9 en la cruïlla entre l'Avinguda Vía Icària i el carrer Arquitecte Sert. Eixim a primera línia de platja i anem en direcció al fòrum amb un sol prou insoportable. Just només passar el quilòmetre tres, girem a l'esquerra i passem un pontet per entrar als carrers de la Vila Olímpica, on tenim un poc més d'ombra, però el sol i la calor ja han passat factura a alguns participants, que ja vaig avançant mentre caminen. Se'm fa llarga l'espera de l'avituallament, només passar el quilòmetre 5. Com que ja estava un poc marejat, decidisc parar i beure tranquilament, no vé de mig minutet que puga perdre. Després de beure i refrescar-me bé, seguisc correguent els 5 quilòmetres que queden, a un ritme un poc més baix però tot i això arribe a la meta amb un temps de 48:46, que és el meu millor temps en 10 quilòmetres, molt content, sobre tot perquè no estava massa en forma, però supose que el pes que m'ha fet perdre la malaltia ha ajudat molt. La cursa l'ha guanyada Pol Sie Kwasi, amb un temps de 30:52.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada