divendres, 27 d’abril de 2012

Cursa bombers 2012

22 d'abril de 2012:
-Era la meua segona participació en aquesta cursa, i la primera en la que volia fer un bon temps. 25000 inscrits garanteixen un bon ambient, però també dificultats per córrer, però un sempre té l'esperança que els ànims superen tots els inconvenients.
 L'ambient al parc de la ciutadella és impressionant, el fet de fer una samarreta-dorsal, fa que tot siga un mar de gent lila, per tots els cantons. Deixem la roba al guardarroba i anem colocant-nos als diferents calaixos. Per dificultats en el certificat em toca posar-me al sub'53, la qual cosa em farà tindre que avançar un poquet massa.
 L'eixida es dóna a les 10, l'ambient és impressionant, un violinista situat dalt de la línia d'eixida toca la música de la banda sonora de Braveheart i un ha de contindre les ganes d'esprintar. 
 Després de la pujada del paral·lel (3 primers quilòmetres), la resta de la cursa té un perfil prou favorable. L'ambient dins i fora de la cursa és molt bo. Entre els quilòmetres 5 i 6, diferents grups de música fan que un haja de contindre les ganes d'accelerar més del que tocaria. La cursa continua i el tram final, ja baixant Laietana, és totalment favorable. A l'últim quilòmetre, el tunel musical, amb els ventiladors tirant aigua fan pensar que la meta està aprop, només falta mig quilòmetre (per cert, no només estaven marcats els quilòmetres, sino també els mitjos, la qual cosa ajudava prou a agarrar referències de temps). Sense temps de més, i amb la sensació d'haver gaudit molt, fem l'esprint final que ens porta a la meta, a mi, amb un temps de 46'35'', la meua millor marca, pensant que podia haver-ho fet un poc millor encara, però molt content.

1 comentari: