dilluns, 7 d’octubre del 2013

II cursa nocturna pel Ripoll

12 de juliol de 2013

-He corregut moltíssimes voltes pel riu Ripoll, fins i tot una cursa. També he caminat molt, inclús de nit, quan fem la caminada Barberà-Montserrat, però el que no havia fet mai és córrer pel riu de nit. Per això em va fer gràcia aquesta cursa. A part què, amb els preus que s'estan veient últimament, els 8 euros que cobraven, em sembla molt raonable.
 La cursa estava planejada per divendresa les 21:30, però per tal que en el moment de l'eixida ja fóra de nit, en l'últim moment la van retrassar a les 21:40. Com que no és massa multitudinària, es podia anar amb cotxe fins allà mateix, a més, el dorsal el donaven just abans de la cursa. Totes aquestes coses són també punts a favor de la cursa. 
 L'eixida es donava just a les 21:40 davant de la pista coberta de Sabadell. Era una imatge prou curiosa, perquè era obligatori l'ús de frontal. Des d'allí, baixavem al riu Ripoll i començàvem a córrer en direcció Castellar. Fins la bassa, on giràvem i tornàvem per acabar dins de la pista d'atletisme Josep Molins. Com que sabíem que l'anada era de pujada i la tornada de baixada, Sílvia i jo vam començar molt poc a poc. De fet els primers quilòmetres anàvem els últims. A partir d'aquí, vam començar a avançar gent. L'organització estava molt bé. Amb gent davant de tot per avisar de quan ens anàvem a creuar perquè cadascú anés per una banda i gent al final perquè ningú és perdés. A més, hi havia gent en tots els llocs on podia haver perill per irregularitats en el terreny. Una cursa molt agradable i amb un ambient molt sa. A més, tot i la data, al córrer de nit, el calor era prou soportable. L'únic però, des del meu punt de vista és que ja que l'arribada es produix en una pista d'atletisme, podrien encendre les llums per gaudir d'aquest moment, perquè entrant a les fosques queda tot com un poc trist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada