dilluns, 28 de març del 2016

Mitja marató d'Alcoi

6 de desembre de 2015:
Primera vegada que faig aquesta cursa, de fet, era la primera vegada que visitava la ciutat d'Alcoi. He de dir que no està catalogada com a cursa de muntanya perquè és per ciutat i per asfalt, però és una cursa duríssima. 
La cursa comença a les 10 i no som massa corredors, però com que són dos voltes i també està la cursa del quart de marató, que només fan una volta, encara es veu prou gent. Abans de començar, fem un minut de silenci per un corredor que havia mort la setmana passada a la mitja de Benidorm, molt emotiu, més encara perquè han vingut a córrer un parell de companys d'ell,
que a més són els que acabaran guanyant la cursa. Decidisc que la primera volta siga de tanteig, comencem un poc de baixada i després ja a pujar, a diferents desnivells, fins arrribar a algunes pujades que quasi t'obliguen a caminar, així fins que arribem a la part més alta del poble, des d'on baixem un parell de quilòmetres fins que arribem a l'últim més pla cap a la meta. Quan passe per meta la primera vegada desitjaria haver acabat ja, però encara me'n queda la meitat. El meu estat de forma deixa prou que desitjar i la cursa és excessivament dura. La segona meitat intente mantenir el ritme per arribar dignament. Al final, molt cansat i amb un temps de 2h04'40'', el meu pitjor temps, però content, perquè considere que la cursa és molt dura i que no ha estat més que un entrenament. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada