dimarts, 22 de novembre de 2011

XVII Mitja marató Ciutat de Gandia

13 de novembre de 2011 
 -Era la segon volta que feia aquesta cursa i, no sé per què, em sembla que no serà l'última. Vaig córrer fa dos anys i, per diferents motius, la impresió no va ser molt bona, però aquest any, he gaudit molt i des d'ací aprofite per felicitar l'organització, tant pels avituallaments, abundants i sense aglomeracions com pels molts punts d'animació, que s'agraeixen molt en els moments de cansament.
 L'eixida es dona a les 9 i mitja des de fora de la pista d'atletisme. Fa dos anys, encara s'eixia des de dins, però l'alta participació, 2500 inscrits i uns 2000 participants, fa que això siga impossible. Estic amb el meu cosí Vicent i un amic d'ell fins que comença la cursa però decidisc eixir sol per anar al meu ritme. Als primers dos quilòmetres hi ha molta aglomeració de gent i es fa difícil córrer, però ja em va bé per no precipitar-me en el ritme. Tenia el record d'haver passat molta calor fa dos anys i que no havien donat prou aigua, però avui el clima és ideal i al quilòmetre 3 ja veig un parell de voluntaris amb patins i aigua per si algú ja en necessita. A part dels punts d'avituallament normals, als quilòmetres 5,10,15 i 20, en altres punts apareixen aquests voluntaris per si hi ha necessitats extres, molt bé.
 Després d'un començament prou animat, eixim de Gandia i ens dirigim cap al grau on, a l'entrada, molta gent i molta animació, però per tot el passeig marítim, es troba a faltar una mica més de calor de la gent. Només un grup de músics que estan tocant i s'agraeix molt, perquè és una recta molt llarga, que es fa primer d'anada i després de tornada i es fa un poc pesat. 
 Després d'uns 12 km, abandonem la platja i, per camins entre bancals, tornem cap a Gandia, un altre tros un poc pesat perquè difícilment pot haver gent animant en aquesta zona, però córrer entre tarongers, per als que normalment no tenim l'ocasió, és agradable. Tornem a entrar en Gandia i, a diferència del recorregut que jo havia fet, que anava pel polígon, es corre per carrers tot el tros que queda. Primer a Benirredrà, on semblava que la cosa anava a ser un poc sosa, però hi ha una banda de música que anima molt. Després es corre pel centre de la ciutat fins arribar a la pista d'atletisme, en la qual està situada la meta, una arribada molt xula, a la que arribe un poc justet, supose que algo deshidratat, i no per falta d'aigua, però content, amb un temps de 1h48'06'', en una cursa que ha guanyat Ouais Zitane, del c.c. Garbí amb un temps de 1h5'48''.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada