dilluns, 5 de gener de 2015

Sant Silvestre Sabadell 2014. La nostra.

31 de desembre de 2014:
-Ja fa uns quants anys que, primer amb el meu cosí Juan Andrés, després sol, i ara amb Sílvia, intente córrer la Sant Silvestre allà on em trobe. Tinc clar que és una cursa més festiva que competitiva i en la qual vas a passar-ho bé i despedir l'any correguent. 
 Com que aquest any passàvem el cap d'any a Sabadell, ens vam apuntar a la Sant Silvestre. Només és la quarta edició, abans se'n feia una extra oficial al riu que jo ja havia corregut un any. No sabíem com seria, però, com cada any, nosaltres ens vam posar les nostres disfresses i ens vam dirigir cap a la plaça de la Creu Alta on, a les 17:00, es donava l'eixida de la cursa.
 Ja de camí véiem que la gent ens mirava raro, però volíem pensar que
era perquè ni sabien que es feia la cursa, però quan ens apropàvem al lloc d'eixida i véiem la gent vestida en plan professional, només alguns amb el barret del Pare Noel que donaven a la bossa del corredor, vam veure que a Sabadell la gent es prenia la Sant Silvestre d'una altra manera. Ens vam situar al final i vam decidir que, si ningú més es volia disfressar, allà ells, nosaltres a passar-ho bé. 
 El recorregut, de 5 km, transcorria pel centre de Sabadell, Rambla inclosa i, només començar ens vam trobar amb Isabel i les seues dos amigues, les altres tres disfressades de la cursa. He de dir que la gent de fora ens animava més que a ningú, els feia gràcia veure que alguns ens preníem les coses d'una manera menys serioses. Al final, meta en 30:54 i amb algunes calories cremades per tal de poder-les recuperar al sopar de la nit. Bon any a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada