dilluns, 13 de juliol del 2015

Cursa CST "Exercici físic i càncer"

23 de maig de 2015:
Tercera edició d'aquesta cursa, que jo no coneixia i que es disputa en dos formats, una caminada de 4,5 km gratuïta i popular, i una cursa de 10 km. La finalitat de la cursa és fomentar un estil de vida saludable i promocionar aquest com una manera d'evitar i superar el càncer.
Arribem Alba, Sílvia i jo poc a les 9 i pico a Torrebonica, darrere de l'Hospital de Terrassa, en una masia d'allà està muntat el repartiment de dorsal, guardarroba, eixida i arribada de la cursa. A més han habilitat un pàrquing que facilita molt les coses. 
La cursa comença a les 10, els que correm anem davant i els que van caminant darrere. És un circuit de dues voltes per l'entorn de Torrebonica i l'hospital de Terrassa, la veritat és que és un recorregut agradable per la natura, tot per pista, llàstima que s'haja de repetir perquè el circuit no és prou llarg. Una vegada més, em trobe amb Arcadi Alibès, aquest home fa més quilòmetres a l'any que un autobús de línia. El perfil és duret però es soporta prou bé, igual que la calor. Arribe a la meta amb un temps de 53 minuts i content que hi haja iniciatives com aquesta.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada